körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Hogyan segíthet a kannabisz a fitneszben? 🌱💪 Kendertér

A kannabisz segíthet a fájdalom küszöb enyhe kitolásában és így átjuthatsz a következő akadályon, hogy új rekordokat dönthess.

A kannabisz jóga nem csupán felkapott trend; a két gyakorlat kiegészíti egymást, míg a kannabisz lazítja az elmét, addig a jóga lazítja a testet.

A profi sportolók sportpszichológusok segítségével érik el, hogy a verseny során minél jobban összpontosítani tudjanak, de a kannabisz segíthet, hogy ezt az állapotot külső segítség nélkül elérjük.

A kannabisz enyhén teljesítményfokozónak is tekinthető. Mivel közismert a hörgőtágító tulajdonsága a kannabisz segíthet a sportolónak több oxigént juttatni az izmokhoz. Minél több oxigén érkezik a szövetekbe, annál tovább bírja és többet visel el az izom.

A gyors regenerálódás elengedhetetlen része a fizikai alkalmasságnak. Míg a CBD segíti a fájó izmok gyulladásának csökkentését, addig a THC két további, a helyreállítás szempontjából kritikus tevékenységet támogat, az újratöltődést és a pihenést.

Kipróbálnád?

Megteheted: https://kenderter.eu/termek-kategoria/cbd-olajok/ 😉

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok