0

Cannadom kannabisz ízű óvszer

Print Friendly, PDF & Email

Cannadom kannabisz ízű óvszer

Ár: 475 Ft

Kosárba teszem

A kannabisz ízű óvszer egy fantasztikus lehetőség arra, hogy újat vigyél a szexuális életedbe. A kellemes és intenzív ízével garantáltan feldobja az élményt!

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Multitrance – Cannadom kannabisz ízű óvszer

A kannabisz ízű óvszer egy különleges termék a szexuális piactéren. Ha szívesen kísérletezel különböző ízekkel az ágyban, akkor ezt a terméket mindenképpen ki kell próbálnod!

A kellemes és intenzív kannabisz íz felfrissítő lehetőséget kínál arra, hogy még élvezetesebbé tedd a szexuális aktusokat. A nemi élet fontos része a párkapcsolatnak, és ha sikerül még jobbá tenni az élményt, akkor ez hosszú távon is pozitív hatással lehet a szexuális életedre.

A kannabisz ízű óvszer minőségi anyagokból készült, így egyszerűen használható és biztonságos a szervezetre nézve. Az óvszer véd a nem kívánt terhesség és a nemi úton terjedő fertőzések ellen, így nem csak az élmény, hanem az egészség is garantált.

A kannabisz ízű óvszer egy szórakoztató és izgalmas módja annak, hogy felturbózd a szexuális életedet. Legyen szó új kapcsolatról vagy hosszú távú párkapcsolatról, ez a termék segíthet abban, hogy még közelebb kerülj a partneredhez, és élvezd a testi kapcsolatokat!