0

V Syndicate T=HC2 üveg hamutartó

Print Friendly, PDF & Email

V Syndicate T=HC2 üveg hamutartó

Ár: 2.850 Ft

Kosárba teszem

V Syndicate T=HC2 Hamutartó. Többféle stílusban és színben kapható. A V Syndicate T=HC2 prémium üveg hamutartó kiváló minőségű, egyedi grafikákkal rendelkező termék egyenesen Kaliforniából. Kiváló megoldás lehet cigarettázáshoz vagy pipázáshoz, mivel kiemelkedő stílust kölcsönöz a szokásaidnak.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Multitrance – V Syndicate T=HC2 üveg hamutartó

A V Syndicate T=HC2 prémium üveg hamutartó egy kiváló minőségű termék, amely kiváló magas színvonalat képvisel. Az egyedi grafikával díszített termék külön stílust kölcsönöz azoknak, akik szeretik az elegáns és stílusos tárgyakat. Az üveg ellenálló és könnyen tisztítható, így tökéletes megoldás lehet a cigarettázóknak vagy a pipázóknak. A hamutartó egyenletes és sima felülettel rendelkezik, így a cigarettavég könnyen behelyezhető és a hamu szétszórásának veszélye minimálisra csökken. A kaliforniai V Syndicate T=HC2 prémium üveg hamutartó kitűnő ajándék lehet azoknak, akik szeretik a stílust és az egyediséget, vagy akik valami különlegesre és tartósra vágynak.