0

V Syndicate Cloud 9 Kaméleon fém hamutartó

Print Friendly, PDF & Email

V Syndicate Cloud 9 Kaméleon fém hamutartó

Ár: 950 Ft

Kosárba teszem

V Syndicate Cloud 9 Kaméleon Hamutartó. Többféle stílusban és színben kapható. A V Syndicate Cloud 9 Kaméleon prémium fém hamutartó kiváló minőségű, egyedi grafikákkal rendelkező termék egyenesen Kaliforniából. Kiváló megoldás lehet cigarettázáshoz vagy pipázáshoz, mivel kiemelkedő stílust kölcsönöz a szokásaidnak.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Multitrance – V Syndicate Cloud 9 Kaméleon fém hamutartó

A V Syndicate Cloud 9 Kaméleon prémium fém hamutartó egy kiváló minőségű termék, amely kiváló magas színvonalat képvisel. Az egyedi grafikával díszített termék külön stílust kölcsönöz azoknak, akik szeretik az elegáns és stílusos tárgyakat. Az fém ellenálló és könnyen tisztítható, így tökéletes megoldás lehet a cigarettázóknak vagy a pipázóknak. A hamutartó egyenletes és sima felülettel rendelkezik, így a cigarettavég könnyen behelyezhető és a hamu szétszórásának veszélye minimálisra csökken. A kaliforniai V Syndicate Cloud 9 Kaméleon prémium fém hamutartó kitűnő ajándék lehet azoknak, akik szeretik a stílust és az egyediséget, vagy akik valami különlegesre és tartósra vágynak.