0

MadKush 2 az 1-ben kenderes társasjáték

Print Friendly, PDF & Email

MadKush 2 az 1-ben kenderes társasjáték

Ár: 9.481 Ft

Kosárba teszem

MadKush kétoldalas kannabisz tematikájú társasjáték 24 bábuval, darálóval, kockával és szabálykönyvvel. A MadKush tökéletes játék azoknak, akik szeretik a kendert, és szeretnek időt eltölteni barátaikkal. A táblának mindkét oldalán különböző játékok szerepelnek, így ez egy ideális kéttő az egyben társasjáték.

Az egyik játék legvégső célja az, hogy az elsőként érjen a coffee shophoz. Hat szórakoztató mini-játék is része a játéknak, amely tovább növeli az interaktivitást és az izgalmakat.

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Multitrance – MadKush 2 az 1-ben kenderes társasjáték

Ha szeretnéd egy nagyszerű kender tematikájú társasjáték közepette eltölteni az időt barátaiddal, akkor a MadKush neked való. A társasjátéknak mindkét oldalán két különböző játék található, így egy ideális kettő az egyben társasjáték, amely kiváló szórakozási lehetőséget kínál.

Az egyik oldalon a játék legvégső célja az, hogy a többi játékos előtt érj a coffee shopba. A másik oldalon a játék inkább stratégiai és verseny jellegű. A játék során a “Hustler” és a “Leaf” mezők is izgalmas kihívásokkal szolgálnak. A “Hustler” lehetővé teszi, hogy egy másik játékost előre vagy hátra toljunk, míg a “Leaf” mezőnél feladatokat kell teljesíteni, ami a feszültség további fokozódásához vezet.

A MadKush társasjáték kiváló lehetőséget ad az interakcióra és a szórakozásra, és hat különböző mini-játékot tartalmaz, amelyek tovább növelik az élvezeteket. A játékhoz egy morzsit, dobókockákat és a szabályokat tartalmazó könyvet is biztosítunk, és 2-6 játékos számára ajánlott. A játék időtartama 20 perc vagy annál hosszabb.

A társasjáték tartalma:

Kétoldalas társasjáték
24 bábu
Morzsi
Dobókocka
Szabálykönyv
Játékosok száma: 2-6
Játékidő: 20+ perc.