0

Haze CBG olaj 3% (10 ml)

Print Friendly, PDF & Email

Haze CBG olaj 3% (10 ml)

CBG (%):

3%

CBG (mg):

300mg

THC:

0%

Spektrum :

Széles spektrum

Adagolás:

Gyártó:

Multitrance

Kiszerelés

10ml

Kategóriák: , EAN: 8720618504067

Ár: 7.680 Ft

Kosárba teszem

CBG olaj 3% CBG tartalommal. Keresd az eredetit!

Minden cseppje ~1,5mg CBG-t tartalmaz

Ha te is szeretnéd, hogy a betegek CBD olaját a társadalombiztosítás fedezze, támogasd küzdelmünket vásárlásoddal! Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal közvetve más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz bővebben.

Leírás

Multitrance Original Amsterdam – HaZe 3% CBG olaj (10ml) (300mg CBG/10 ml)

Fedezd fel a Haze prémium 300mg CBG Olaj 10ml tinktúráját, amely a fokozott jólét és egyensúly lehetőségét kínálja. A CBG, vagyis kannabigerol, egy nem pszichoaktív kannabinoid, amelyet a kender növényből nyernek ki, és számos terápiás előnyéről ismert. Amikor fogyasztjuk, a CBG kölcsönhatásba lép a szervezet endokannabinoid rendszerével, elősegítve a relaxációt, a stressz csökkentését és a nyugodt mentális állapot támogatását. Ezen kívül a CBG-t gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezőnek tartják, így ígéretes természetes lehetőségként szolgál azok számára, akik enyhülést keresnek a kellemetlenségekre vagy az izomfeszültségre.

Iktasd be a CBG olajat a napi rutinodba, és tapasztald meg ennek a hatékony kannabinoidnak a holisztikus potenciálját. Legyen szó a mindennapi stressz enyhítéséről, a fizikai feszültség oldásáról vagy egyszerűen csak egy általános jó közérzet eléréséről, ez a CBG olaj tökéletes kiegészítője lehet a jólét iránti törekvésednek.

Élvezd a természet adta lehetőségeket ezzel a magas minőségű CBG olajjal, amely az egészséges életmódod fontos részévé válhat. Készülj fel a mindennapokra ezzel az erőteljes, mégis természetes megoldással!

> 100%-ban legális a fogyasztása az Európai Unióban (EU)
> THC MENTES (0% THC) – Nincs tudatmódosító hatás
> Készült az EU-ban
> Tartalom: 10ml
> CBG olajat tartalmaz
> Összetevők: kendermagolaj, CBG kivonat

További információk

CBG (%):

3%

CBG (mg):

300mg

THC:

0%

Spektrum:

Széles spektrum

Adagolás:

Gyártó:

Multitrance

Kiszerelés

10ml