körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Két pécsi férfi együtt dolgozott, majd megbeszélték, hogy közösen marihuánát fognak termeszteni, a termésen pedig megosztoznak.

A két férfi munkatársak voltak, és tudtak arról, hogy mindketten szoktak kábítószerezni. Eldöntötték, hogy közösen fognak marihuánát termeszteni, a termésen pedig megosztoznak.

Az egyikük az interneten megrendelte a magukat, majd a hétvégi házánál elültette. Közösen nevelték a növényeket.

2018 szeptemberében leszedtek a kifejlődött növényekből, de a hatás elmaradta a várttól, ezért a teljes szüreteléssel még vártak.

Egy hónappal később a rendőrség házkutatást tartott a hétvégi háznál, a lakásaikban, az autóikban és a munkahelyükön is.

Nagy mennyiségű kábítószert foglaltak le.

Az ügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a két férfi ellen, akik akár 10 évre is börtönbe kerülhetnek – írja közleményében a Baranya Megyei Főügyészség.

forrás: https://www.origo.hu/itthon/20200513-ket-ferfi-maguknak-termesztette-a-marihuanat-pecsen.html

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok