körülbelül 1 perces olvasmány

Olyanok vagyunk mint ezek a kis mirigyek. Külön-külön értékesek, de kevesek. Együtt viszont nagyot ütünk! 💚💚💚

Ezúton is köszönjük az összes támogatónknak és az összes érdeklődőnek akik már csatlakoztak az egyesületünkhöz. 🌱

❗️Ha szeretnéd, hogy a harcunk mihamarabb célba érjen és még esetleg nem tetted meg, támogasd te is munkánkat. Sok kevés sokra megy alapon, ha csak kis összeggel is nekünk az is sokat számít. 👉https://legalizalj.hu/tamogass-minket/👈

❗️Ha meg komolyabban veszed csatlakozz te is hozzánk és légy része nagyszerű csapatunknak. 👉https://legalizalj.hu/csatlakozz-hozzank/👈

NE FELEDD!!! Nélküled nem fog menni! 💓

Kellemes hétvégét kíván a Legalizálj Egyesület csapata!

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom