Marihuána füst jött a füstgépből a kaliforniai rapper, Chucky Chuck koncertjén
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Brutális mennyiségű marihuána füsttel terítették be a nézőteret egy kaliforniai rapper, Chucky Chuck koncertjén. A rapper, aki korábban a stoner rap kollektívához, a Kottonmouth Kings-hez is köthető volt, épp egy Kushstock nevű fesztiválon rappelt (miről másról, mint a zöldről), mikor egyszer csak fellépett a színpadra egy hátizsákos férfi, füstágyúval a kezében, és elkezdte teríteni a szmokit.

Tekintve, hogy az egész fesztivál a fű tematikája körül forgott, ezért vélhetően egyáltalán nem bánta a közönség a füstöt. Más feszteken alkoholt öntenek az emberek szájába, de Kaliforniában legális a fű rekreációs használata, így itt ez is megengedett volt. A szerkezetet két kannabisz kiegészítőkkel kereskedő cég eszkabálta össze, gyakorlatilag egy levélfúvót alakítottak át a feladatra. Chucky Chuck az Instagram oldalán osztott meg az emelkedett hangulatú pillanatról egy felvételt, ehhez azt a kommentárt fűzte, hogy a sima füstgépek megbaszhatják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@chuckychuckdgaf által megosztott bejegyzés

forrás: https://offmedia.hu/marihuana-fust-jott-a-fustgepbol-a-kaliforniai-rapper-chucky-chuck-koncertjen/

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom