körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Vagy mégis? 🧐🌱 Kendertér

A nemzetközi szó a francia drogue (szárított dolog) szóból származik. Az angol drug közvetítésével került a magyarba. Mai jelentései:

Pszichoaktív szer: köznapi értelemben a drog kábítószert jelent, hivatalos dokumentumokban azonban kerülik a szó ilyen értelmű használatát.
Drog (gyógyszergyártás): az a szárított növényi vagy állati rész, esetleg oldat (tinktúra), amelyet gyógyászati céllal felhasználnak. A vele foglalkozó tudomány a farmakognózia.
Gyógyszer: általánosságban gyógyszert is jelent, lásd például: drogéria – gyógynövény-készítményeket, illatszereket és háztartási cikkeket árusító bolt.
Farmakon: Mindenfajta anyagot és vegyületet jelent, ami egy élő szervezet működését befolyásolja (bioaktív), a tápanyagokat kivéve. -wiki-

Ezek szerint viszont a drog az jó! Értem?
Kábszizni meg nem szabad, mert az ártalmas! Értem?

#tájékozódj #legalizálj

Kendertér - 83576354 177062583703669 6375452696882708480 n.jpg? nc cat=100& nc ohc=80nTeB7JGSMAX9mWM62& nc ht=scontent mad1 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok