körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kábítószer-birtoklás gyanúja miatt két Hargita megyei helyszínen tartottak házkutatást ügyészi felügyelet alatt a rendőrök szerdán. Két gyanúsítottat azonosítottak, ők szabadlábon védekezhetnek.

A szervezett bűnözés elleni igazgatóság, valamint a megyei főkapitányság rendőrei szerdán reggel „csaptak le” egy gyergyó-, illetve egy csíkszéki helyszínen. A házkutatások során számos bizonyítékot foglaltak le, majd továbbítottak a szervezett bűnözés elleni igazgatóság kolozsvári központjának drogelemző laborjába.

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság beszámolója szerint a rendőrök szerdán reggel 6 órakor két házkutatást tartottak ügyészi irányítás alatt a kábítószer-kereskedelem visszaszorítására szervezett akcióban. Az egyik, gyergyószéki helyszínen egy ház padlásán bukkantak a beltéri kannabiszültetvényre: tizenhat darab, 12–40 centiméter közötti kannabisztövet, továbbá részben szárított és feldolgozott marihuánát találtak. A vizsgálatok során lefoglaltak több, „házilag barkácsolt”, kábítószer-termesztésre használt eszközt is.

OLVASS TOVÁBB

Beltéri kannabiszültetvényeket számoltak fel a Hargita megyei rendőrökKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok