körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A rendőrségi tájékoztató szerint az elektromos művek munkatársai figyeltek fel arra, hogy az egyik családi ház lakói engedély nélkül csatlakoztak rá a központi elektromos vezetékre és lopják az áramot.

A tolvajlás miatt a cég értesítette a rendőrséget, amelynek munkatársai bírósági végzéssel a kezükben házkutatást tartottak a szóban forgó ingatlanban. A hatóság emberei az épületben egy külön helyiségben berendezett melegházra bukkantak, amelyben speciális mikroklíma volt kialakítva az ott fejlődő növények számára. Az öt bokor gondosan ápolt növényről kiderült, hogy közönséges vadkender, vagyis marihuána alapanyag. A kertészetet a lopott árammal fűtötte a 22 éves tulajdonos.

A rendőrök elkobozták és megsemmisítették az ültetvényt, a fiatalember ellen pedig kábítószerrel történt visszaélés miatt büntető eljárást indítottak.

forrás:

Áramlopáson bukott le a marihuánatermesztő Kárpátalján

Áramlopáson bukott le a marihuánatermesztő KárpátaljánKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok