körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Remélhetőleg senkinek sem fűlik a foga egy nukleáris apokalipszishez. De mivel a fegyverek elterjedése és felhalmozása fokozódik bolygónkon, és a világ néhány vezetője úgy rázza kardját, mintha csak egy festékszórót ráznánk fel, örömmel tudhatjuk be, hogy “néhány” tőnyi kannabisz megkönnyíti és kényelmessé teszi majd a fölénk hatalmasodó nukleáris telet. A németországi Memmingen kisvárosán kívül, egy vállalkozó a német kormánnyal együttműködve megnyitja Európa legnagyobb fűfarmját egy nukleáris óvóhelyen. Nem mintha erre a célra építették volna, de amennyiben a világ többi része radioaktív hulladékban sorvad el, ez a fű valószínűleg sokkal zöldebb lesz, mint a szomszédé.

A Pflanzenextrakte bunker egy több évtizedes régi nukleáris bunker Bajorországban. A hidegháború maradványa ezen emlékmű, a bunkert a NATO számára építették, hogy reagáljon a legrosszabb esetre is, beleértve a saját rakétafegyverzetét is. Harminc évvel később a hadviselés ezen eszközei eltűntek. A lényegében üres bunker vastag acél ajtóival, vastag boltozatával és megerősített betonfalaival relikviaként csücsül egy domb tetején. Az épület külső oldalán zöld színű camouflage festés van, ezzel teljesen új módon illeszkedik a tájba.

OLVASS TOVÁBB

Európa legnagyobb kannabisz farmja olyan bunkerben található, amely képes túlélni az apokalipszist is – #mke

Európa legnagyobb kannabisz farmja olyan bunkerben található, amely képes túlélni az apokalipszist is – #mkeKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok