körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Közeledik a szmokisok kedvenc dátuma, a 4/20, a Nike pedig készen áll, hogy részt vegyen az ünneplésben, méghozzá egy új, marihuána tematikájú sneakerrel – tudósít a @SoleByJC.

A különleges Nike SB Dunk High (hehe High) cipőt a “Strawberry Cough” nevű fűfajta inspirálta, mely a Strawberry Fields és az old school Haze keveréke. Ennek megfelelően a lépő félig piros, félig zöld színből áll, piros cipőfűzővel, a zöld rész pedig egyfajta füves textúrát is kapott. A cipőbetéten egy a fűfajta nevét szószerint vevő köhögő (és nagyon betépett) eper látható, de a kis figura a cipő sarkán is megtalálható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

𝓙𝓒® (@solebyjc) által megosztott bejegyzés

Ez amúgy közel sem az első füves Nike cipő, korábban már megjelent 2004-ben például a Dunk Low Pro SB ‘Green Hemp’, a nagyon dank Nike Dunk SB High Skunk 420 2010-ből, vagy épp a híres stoner humorista párost megidéző Nike Dunk SB High Cheech & Chong, melyből csak ezer darab készült.

forrás:

Marihuána tematikájú SB Dunk High lépőt dob ki a Nike 4/20 alkalmábólKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok