körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A lefoglalt drog értéke meghaladja a 87 millió forintot.

A rendőrök egy komoly marihuána-szállítmányra csaptak le szerda délelőtt a X. kerületben a Mádi utcában, miután információjuk volt arról, hogy a 30 éves D. Sándor nagyobb mennyiségű kábítószert visz Kőbányára a bűntársának, a 32 éves K. Balázsnak.

A police.hu híre szerint az akció során D. Sándor autójának csomagtartójában és a hátsó ülésen 35 kilogramm marihuánát találtak, egy kilós kiszerelésekben. A drog értéke meghaladja a 87 millió forintot.

A nyomozók a két férfi lakását is átkutatták, lefoglaltak két Audit és egy BMW-t, valamint több mint 19 millió forintot is találtak.

A rendőrség D. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására, míg bűntársát a 32 éves K. Balázst kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi szabadlábon védekezik.

forrás:

Videó: Harmincöt kiló marihuánával a kocsijában bukott le egy férfi KőbányánKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok