körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Komoly rali bontakozott ki tegnap a kannabisz vállalatok piacán, miután az ENSZ Bizottsága megszavazta a kannabisz és a kannabiszgyanta eltávolítását az 1961. évi kábítószerekről szóló egységes egyezmény IV. jegyzékéből, így most már hivatalosan nem sorolják a marihuánát a heroinnal egy kategóriába.

A kannabisz szektor kilátásairól korábbi elemzésünkben már megemlékeztünk annak apropóján, hogy egy aktuális alelnökjelölti vita során Kamala Harris demokrata alelnök-jelölt kijelentette, hogy Joe Biden megválasztása esetén a demokrata elnök regnálása alatt országos szinten dekriminalizálnák a marihuána fogyasztását. Az egyelőre kétes finanszírozás és tartósan veszteséges üzemelés komoly növekedési kilátásokkal párosul a szektor vállalatainál, így korántsem kizárt, hogy a januárban beiktatásra kerülő Joe Biden elnöksége alatt

OLVASS TOVÁBB

Raliztak tegnap a kannabisz cégek

Raliztak tegnap a kannabisz cégekKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok