körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.


💚🌱 ÚJDONSÁG: 100 % természetes kenderfehérje – az erő természetes forrása 🌱💚 Szeretnénk bemutatni nektek egy újabb terméket a BioBloom-tól, ami már nálunk is elérhető.
50%-ban tartalmaz természetes és vegán teljesértékű fehérjét, továbbá értékes esszenciális aminosavakat, valamint magas százalékban rostokat és olyan esszenciális ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például a vas, magnézium, cink és réz. A fehérjék különösen fontosak:
– az izomnövekedéshez
– az izomtömeg fenntartásához
– az egészséges sima bőrhöz
– az immunrendszer egészséges működéséhez
– és a csontok számára is. Mint minden BioBloom termék, ez a fehérje is 100%-ban természetes és fölösleges adalékanyagtól mentes! Van számodra egy protein turmix tippünk is: – 200 ml növényi tej, például kendermagtej (https://kenderter.eu/termek/good-hemp-kremes-magtej-1000ml-kender-ital/)
– 2 evőkanál (30 g) Biobloom fehérje
– szőlőcukor hozzáadásával a bevitt energia mennyisége is növelhető
– gyümölcs ízlés szerint. 🌱 Bízz a természetben. 💚 Irány a bolt 👇
https://kenderter.eu/termek/biobloom-szerves-kenderfeherje-300g/

Kendertér - UJDONSAG 100 termeszetes kenderfeherje az ero termeszetes forrasaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok