körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom


💚🌱 ÚJDONSÁG: 100 % természetes kenderfehérje – az erő természetes forrása 🌱💚 Szeretnénk bemutatni nektek egy újabb terméket a BioBloom-tól, ami már nálunk is elérhető.
50%-ban tartalmaz természetes és vegán teljesértékű fehérjét, továbbá értékes esszenciális aminosavakat, valamint magas százalékban rostokat és olyan esszenciális ásványi anyagokat is tartalmaz, mint például a vas, magnézium, cink és réz. A fehérjék különösen fontosak:
– az izomnövekedéshez
– az izomtömeg fenntartásához
– az egészséges sima bőrhöz
– az immunrendszer egészséges működéséhez
– és a csontok számára is. Mint minden BioBloom termék, ez a fehérje is 100%-ban természetes és fölösleges adalékanyagtól mentes! Van számodra egy protein turmix tippünk is: – 200 ml növényi tej, például kendermagtej (https://kenderter.eu/termek/good-hemp-kremes-magtej-1000ml-kender-ital/)
– 2 evőkanál (30 g) Biobloom fehérje
– szőlőcukor hozzáadásával a bevitt energia mennyisége is növelhető
– gyümölcs ízlés szerint. 🌱 Bízz a természetben. 💚 Irány a bolt 👇
https://kenderter.eu/termek/biobloom-szerves-kenderfeherje-300g/

Kendertér - UJDONSAG 100 termeszetes kenderfeherje az ero termeszetes forrasa

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom