körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Szomorú de itt tartunk, a rendőrségnek túl sok a szabadideje… Persze attól, hogy itthon akár mindenkit lekapnak a kereslet nem fog csökkenni! 😢

Az újbudai nyomozók a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival együttműködve június 11-én kutatást tartottak egy budafoki családi házban — írta meg a Police.hu rendőrségi honlap.

A nyomozók a házban elfogták a 26 éves Sz. Bencét, majd a házhoz tartozó garázsban egy szigetelt, nagyteljesítményű lámpákkal felszerelt helyiséget találtak, melyben 43 darab kannabisz tőből álló ültetvény volt. A házban a növények mellett közel 50 kilogramm szárított kannabiszt, 33 darab kábítószergyanús tablettát, 200 gramm hasist és közel 36 millió forintnak megfelelő forintot és valutát foglaltak le a rendőrök.

A 26 éves férfi a gyanú szerint otthonában nem csak termesztette a kábítószert, hanem vevőkörét is ott fogadta. A rendőrök a férfinél tartott kutatást előtt négy kábítószer fogyasztót fogtak el, akikről kiderült, hogy a náluk talált drogokat Sz. Bencétől vásárolták.

OLVASS TOVÁBB

Videó: 150 millió forintnyi kábítószert találtak egy budafoki dílernél | 24.hu

Videó: 150 millió forintnyi kábítószert találtak egy budafoki dílernél | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok