körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.
  • A kannabisztermelő, CannTrust Holdings 65 millió dollár értékű füvet és 12 millió dollár értékű növényt tervez megsemmisíteni, hogy Kanadában hatósági engedélyt szerezzen – mondta a hétfőn közzétett sajtóközlemény.
  • A cég szeptemberben elvesztette a kannabisz gyártására és értékesítésére vonatkozó engedélyét, miután az Health Canada megállapította, hogy több létesítmény nem felel meg a nemzeti termesztési előírásoknak.
  • A társaság részvényeinek értéke 25% -kal magasabb lett a hírt követően.
  • Nézd meg a CannTrust kereskedelmét élőben.

 

A kannabisztermelő, CannTrust Holdings elmondása szerint 65 millió dollár értékű füvet és körülbelül 12 millió dollár értékű növényt tervez megsemmisíteni, hogy Kanadában hatósági engedélyt szerezzen.
A CannTrust szeptember 17-én elvesztette a kannabisz értékesítésére és előállítására vonatkozó engedélyét, miután az Health Canada megállapította, hogy több létesítmény nem felelt meg a cserepes termesztés előírásainak. A megsemmisítési folyamat lehetővé teszi a társaság számára, hogy “szükséges kapacitást szabadítson fel” az előállított kannabisz tárolására és visszatérjen a megfelelő művelethez – mondták a sajtóközleményben.
A megsemmisítésre szánt készlet a forgalmazók, a betegek és a kiskereskedők által visszaküldött termékeket tartalmazza – mondta a CannTrust.

Kendertér - canntrust15

“Célunk az, hogy megfeleljünk a Health Canada törvényi előírásainak, és helyreállítsuk befektetőink, betegeink és ügyfeleink bizalmát” – nyilatkozta Robert Marcovitch ideiglenes vezérigazgató.
A CannTrust részvénye 25% -ot ugrott a hír következtében.
A társaság júliusban elbocsátotta Peter Aceto vezérigazgatót, és az elnökét, Eric Paulot arra kényszerítette, hogy mondjon le a jogellenes termesztési gyakorlatokkal kapcsolatos nyomozás közepette.
Július elején a Health Canada társaság felfedezte, hogy a vállalat engedély nélküli helyiségekben termeszt, és augusztus közepén pedig öt helyiséget fedezett fel, amelyeket jóváhagyás nélkül alakítottak át termékek tárolására.

Kendertér - ezgif 2 4a61fce491fd

forrás: https://markets.businessinsider.com/news/stocks/cannabis-producer-canntrust-to-destroy-77-million-of-weed-plants-2019-10-1028597358

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok