Hawaiin a legalizálás 3375 új munkahelyet teremtene, és közel 82 millió dollár éves adóbevételt eredményezne
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

A Hawaii Cannabis Industry Association által készített gazdasági elemzés szerint, ha a hawaii vállalkozásoknak engedélyeznék a kannabisz termesztését és felnőtteknek történő értékesítését, ez munkahelyek ezreit teremtené, és több tíz millió dollárnyi új adóbevételt eredményezne.

A jelentés szerzői úgy becsülték, hogy a legalizálás 3375 új munkahelyet teremtene, és közel 82 millió dollár éves adóbevételt eredményezne.

Az Amerikai Virgin-szigetek is legalizálta a rekreációs kannabiszt

Számos törvényjavaslat vár elbírálásra az állami törvényhozás előtt a rekreációs kannabisz piacának legalizálásáról. Az újonnan megválasztott kormányzó, a demokrata Josh Green még jelöltként ígéretet tett arra, hogy aláírja a legalizálási törvényt, ha a törvényhozás ilyen törvényjavaslatot terjeszt elő.

Bár az orvosi kannabisz 2000 óta legális Hawaii-on, továbbra is érvényben van a büntetőjogi felelősségre vonás három grammnál több kannabisz birtoklása esetén.

Foto: https://www.pexels.com/hu-hu/@leah-kelley-50725/


§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom