körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Ahogyan az USA-ban is az EU területén sem egységesek a kannabiszt érintő szabályozások. Németországban, országon belül sem egyformák a használatra és a tartásra vonatkozó szabályok. Ezt szeretné megoldani a jelenlegi német kormány kábítószerügyi-tanácsadója Daniela Ludwig.

Daniela Ludwig CSU
Daniela Ludwig, a CSU politikusa egységesíteni akarja a kannabisz tartására vonatkozó szabályokat. A főváros jelenleg kábítószer-használókat vonz.

Daniela Ludwig (CSU) a szövetségi kormány drog biztosa országos szintű egységes szabályt javasolt a kannabisz tartására. Nehezen szabályozhatónak tartja, hogy Németországban eltérő szabályok vonatkozzanak a megengedett mennyiségű kannabisz tartásra – mondta Ludwig a Funke médiacsoport újságírójának.

OLVASS TOVÁBB

A kábítószerügyi-tanácsadó figyelmeztet a berlini kannabisz turizmusra - Legalizálj!

A kábítószerügyi-tanácsadó figyelmeztet a berlini kannabisz turizmusra – Legalizálj!

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom