körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Ahogyan az USA-ban is az EU területén sem egységesek a kannabiszt érintő szabályozások. Németországban, országon belül sem egyformák a használatra és a tartásra vonatkozó szabályok. Ezt szeretné megoldani a jelenlegi német kormány kábítószerügyi-tanácsadója Daniela Ludwig.

Daniela Ludwig CSU
Daniela Ludwig, a CSU politikusa egységesíteni akarja a kannabisz tartására vonatkozó szabályokat. A főváros jelenleg kábítószer-használókat vonz.

Daniela Ludwig (CSU) a szövetségi kormány drog biztosa országos szintű egységes szabályt javasolt a kannabisz tartására. Nehezen szabályozhatónak tartja, hogy Németországban eltérő szabályok vonatkozzanak a megengedett mennyiségű kannabisz tartásra – mondta Ludwig a Funke médiacsoport újságírójának.

OLVASS TOVÁBB

A kábítószerügyi-tanácsadó figyelmeztet a berlini kannabisz turizmusra - Legalizálj!

A kábítószerügyi-tanácsadó figyelmeztet a berlini kannabisz turizmusra – Legalizálj!KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok