körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kutyus betépett egy kenderszártól… 😂🐾🐶

Egy séta után olyan mélyen elaludt egy kaliforniai nő kutyája, hogy sehogyan sem lehetett felébreszteni. A gazdi kétségbeesett, már a legrosszabbtól tartott. Aztán megkönnyebbülten nevetett fel, amikor rájött, hogy mi történt valójában.

A kaliforniai Irvine-ben élő Melissa Sturnick sétálni ment a szeretett, Bentley nevű csivavájával. Észrevette, hogy a kutya rágcsál valami, de azt hitte csak egy átlagos fagally az, ezért nem is vett róla tudomást. Alig értek azonban haza Bentley elaludt, és Melissa órákkal később sem tudta felébreszteni – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A fiatal nő mindennel próbálkozott, hogy felébressze kis kedvencét, de nem járt sikerrel. Pánikba esett, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kivett egy szelet sonkát a hűtőből és Bentley orra alá dugta. A csivava végre résnyire kinyitotta a szemeit, és falatozni kezdett.

Melissa megkönnyebbült, de észrevette, hogy bár a kutyának látszólag nincs komolyabb baja, továbbra is alig bírt megmozdulni, vagy nyitva tartani a szemeit. A nő adott még enni a kutyának, aztán ahogy az ölébe vette, rájött, mi okozta a problémát.

Bentley nem egy gallyat rágcsált séta közben, hanem egy kenderszárat evett meg, amitől teljesen betépett. Melissa nem tudta visszatartani a nevetését. A nő azt mondja, tudja, hogy ami a kutyájával történt rossz dolog, de meglátta rajta a beálltság tipikus jeleit, nem tudta nem viccesen felfogni a dolgot.

A nő mindenkit megnyugtatott, Bentley kialudta a kábulatot, jól van, azóta már el is felejtette az incidenst.

forrás:

A rémült nő azt hitte, elpusztult a kutyája, de kiderült, hogy csak nagyon be volt tépve | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok