A drón ami több száz csomag kannabiszt dobott le Izraelben ingyen
körülbelül 2 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Kannabisz hullott az égből csütörtökön Izraelben, egy drón több száz kis csomag kannabiszt dobott le Tel Aviv utcáin.

A mutatvány több tucat embert vonzott, köztük voltak olyan pimaszok is, akik sorba szedték az ingyenes termékeket a forgalmas út közepéről, miközben a sofőrök nem győztek dudálni rájuk. Nyilvánvaló, hogy a légi elosztásért a Green Drone – „Zöld Drón” néven futó csoport felelős.

A légi elosztást megelőzően a csoport a Telegram titkosított alkalmazásban tette közzé a következőket: „Itt az ideje kedves testvéreim. Vajon ez egy madár? Vajon egy repülő? Nem, ez a zöld drón, ami ingyenes kannabiszt osztogat az égből. Élvezzétek hát szeretett testvéreim, itt a pilóta testvéretek beszél, aki ügyel arra, hogy mindannyian kapjunk egy kis ingyen szeretetet. ”

Ez véletlenül sem a kannabisz-filantrópia egyszeri esete. A Green Drone azt tervezi, hogy folytatja a „kannabisz eső” projektet, és minden héten egy kilogramm kannabiszt szállítanak szét két grammos csomagokra bontva.

Viszont már az első elosztás sem ment akadály mentesen. A The Jerusalem Post szerint két embert tartóztattak le a drón üzemeltetésének gyanújával.

Míg Izrael aktív szereplője a kannabiszkutatás színterének, a növény továbbra is illegális, kivéve korlátozott orvosi körülmények között. Idén benyújtották a kannabisz dekriminalizálásáról szóló törvénytervezetet és a felnőtt kori rekreációs szintű legalizálásról szóló törvényjavaslatot, és a törvényhozás megszavazta mindkettő első olvasatba történő bekerülését.

A drón ami több száz csomag kannabiszt dobott le Izraelben ingyen Kendertér - Weed Drop 300x209

A kannabisz minden bizonnyal nem új keletű a régióban. Izraelben egy ősi bibliai törzs valószínűleg kannabiszt használt a tudatmódosító hatások előidézése érdekében a kultikus rituálék részeként – derült ki egy nemrégiben készült tanulmányból, amely szerint a Kr.e. 750 körül épült szentélyben kannabiszgyantát azonosítottak.

Egy izraeli kórház kannabiszkivonatok hatását vizsgálja koronavírusos betegeken

§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom