körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Bűnösnek vallotta magát kereskedelmi mennyiségű marihuána termesztésében egy ausztrál bíróság előtt egy 61 éves férfi, akit azután vettek őrizetbe a rendőrök, hogy kihívta őket, közölve, hogy ellopták pár növényét – jelentette az ausztrál sajtó.

William Pointon a rendőrök kiérkezése után behívta őket a birtokára, ahol a rendőrök 69 darab marihuánabokrot találtak, amelyek közül pár másfél méter magas volt.

Kihallgatása alatt beismerte, hogy már negyven éve termeszt marihuánát, és tisztában van azzal is, hogy az illegális. Ügyvédje elmondása szerint nem pénzért árulta a drogot, hanem ételért és munkavégzésért cserébe terjesztette a barátai között.

OLVASS TOVÁBB

A rendőrséget hívta a marihuánatermesztő, mert ellopták több növényét is | 24.hu

A rendőrséget hívta a marihuánatermesztő, mert ellopták több növényét is | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok