körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Hunyán, egy tanya udvarán hetven tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt foglaltak le a rendőrök. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint termesztette a növényeket.

Hetven tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendert találtak a szarvasi rendőrök szerdán Hunyán, egy lakatlan tanya udvarán. A növényeket a gyanú szerint egy 36 éves hunyai férfi ültette el a területen álló épület mögötti kertbe, a kukorica közé és ő is gondozta azokat. A Szarvasi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása bűntett gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A férfi kihallgatásán elmondta, hogy saját fogyasztásra termesztette a növényeket, amelyeket körülbelül egy hónap múlva akart leszüretelni. Az élő töveket a nyomozók lefoglalták és hatóanyag-tartalmukat igazságügyi szakértővel vizsgáltatják meg.

forrás:

Hetven tő kendert foglaltak le a rendőrök egy hunyai tanyán | BEOL

Hetven tő kendert foglaltak le a rendőrök egy hunyai tanyán | BEOLKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok