körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kilenc hónap, egy újabb komolyabb eltiltás után jó játékkal tért vissza a pályára az a Josh Gordon, aki az NFL jelenleg leginkább érintett játékosa a marihuánaügyekben. A kivételes tehetségnek tartott, de drogproblémái miatt 2012 óta alig játszó Gordon helyzete mélyebben gyökerező gondra mutat rá: az NFL rég léphetett volna az orvosi felhasználású marihuána engedélyezése felé, de gőgös önérdekből mégsem teszi ezt meg.

Mielőtt belevágnánk az NFL marihuána-helyzetének taglalásába, érdemes felidézni az 1979-es Futball cirkusz (North Dallas Forty) című film végét, amiben a Nick Nolte által alakított játékost egy füves cigit szívó képpel zsarol csapata tulajdonosa. Nolte karaktere kifakad azt hallva, hogy a fű tiltott szernek számít, és a tulajdonos fejéhez vágja, hogy ha minden játékost eltiltanának, aki füvezik, akkor egy negyed keretet sem lehetne összerakni, és különben is, elég visszás ezt felhozni, amikor a csapatok lapátszámra tömik a játékosokat a legkeményebb fájdalomcsillapítókkal azért, hogy egyáltalán az öltözőből ki tudjanak mászni.

OLVASD TOVÁBB

https://index.hu/sport/amerikaifutball/2019/09/14/nfl_marihuana_kannabisz_droghaboru_tiltott_szer_amerikaifutball/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok