körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Két apuka, Rob Christensen és Patrick Stevens nagyjából 50 kilométerre a floridai Middle Keys szigetektől egy meglehetősen fogásra lett figyelmes. A fogás azért jó kifejezés ebben az esetben, mert a rendőri akciók során is fogásnak hívják azt, amikor nagy drogszállítmányon ütnek rajta. A két férfi a gyerekeiket is magukkal vitték, mert még az iskolakezdés előtt szerettek volna egy nagyot kirándulni.

A kirándulás végül elég érdekes alakult, mivel a kis csapat elképesztő mennyiségű, sporttáskányi marihuánát talált.

A család törvénytisztelő módon rögtön értesítette a partiőrséget, de a rakományt azért megszagolták, állításuk szerint a marihuánának nagyon jó, erős illata volt. Aki megnézné közelebbről is a nagy fogást, itt tudja megtenni a Keys Weekly oldalán.

forrás:

Horgászni indultak, de egy zsák marihuánával tértek haza

Horgászni indultak, de egy zsák marihuánával tértek hazaKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok