körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Szia! Remélem, hogy egészséges vagy és hogy minden a legnagyobb rendben körülötted. 🥰🙏

Az oldalunkon is fellehető és a vásárlóink által nagyon kedvelt “Into the Wild” szerves minőségű kender bőrápolóink 100%-ban természetesek, és nem tartalmaznak tartósítószereket vagy adalékanyagokat. Ez nagyon fontos számunkra, és pontosan ezt értékelik azok, akik már kipróbálták, különösen az érzékeny bőrűek. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptunk ezekről a termékekről.

A kizárólag természetes és növényi alapanyagokból készült kozmetikumok egyetlen hátránya a tartósságuk. A szokásos tartósítószerek hiánya miatt a 100%-ban természetes kozmetikai termékek nem annyira tartósak, mint a hagyományos kozmetikai termékek. Egyes „Into the Wild” termékek esetében ezért a lejárati idő július vége.

Még vannak ilyen termékeink raktáron, amelyeket most 40%-kal olcsóbban kínálunk Neked, amíg a készlet tart!

❗️Siess mert ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy kipróbáld, ha még nem próbáltad, vagy esetleg pótold a hiányzó termékeket, ha a Te életed részét is képezik már❗️

🌱 TERMÉSZETESEN-EGÉSZSÉGESEN 🌱

Próbáltad már? Csak ajánlani tudom, ráadásul most szinte féláron megteheted!

Kendertér - 97050905 255479035862023 7227819773164257280 o.jpg? nc cat=111& nc sid=8024bb& nc ohc= fPvC7zlPfsAX OV TX& nc ht=scontent ort2 1KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok