körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

A pásztói rendőrök a növényeket lefoglalták, a 42 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Zoltán 42 éves pásztói lakos ellen.

A pásztói nyomozók a férfi által használt mátraszőlősi ingatlanban 2020. április 23-án kutatást tartottak, melynek során az egyik raktárban tárolt bruttó 18,3 gramm barnás színű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, amelyet lefoglaltak. Sz. László a rendőröket meglátva a területen ültetett és nevelt 15 tő cannabisz palántát a szomszédos telekre átdobta, amelyet a hatóság tagjai szintén megtaláltak és lefoglaltak.

A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Zoltánt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 42 éves férfival szemben a további eljárást a nyomozó hatóság szakértők bevonásával folytatja.

forrás:

Kertben termesztette a kábítószert, elfogták a rendőrök

Kertben termesztette a kábítószert, elfogták a rendőrök

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom