körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A pásztói rendőrök a növényeket lefoglalták, a 42 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pásztói Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást Sz. Zoltán 42 éves pásztói lakos ellen.

A pásztói nyomozók a férfi által használt mátraszőlősi ingatlanban 2020. április 23-án kutatást tartottak, melynek során az egyik raktárban tárolt bruttó 18,3 gramm barnás színű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, amelyet lefoglaltak. Sz. László a rendőröket meglátva a területen ültetett és nevelt 15 tő cannabisz palántát a szomszédos telekre átdobta, amelyet a hatóság tagjai szintén megtaláltak és lefoglaltak.

A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Zoltánt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 42 éves férfival szemben a további eljárást a nyomozó hatóság szakértők bevonásával folytatja.

forrás:

Kertben termesztette a kábítószert, elfogták a rendőrök

Kertben termesztette a kábítószert, elfogták a rendőrökKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok