körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Még 2018 októberében érték marihuána fogyasztáson a férfit, aki aztán vállalta az „elterelést”. Nem igazolta, hogy elment volna a felvilágosításra, ezért most vádat emeltek ellene.

Kábítószer birtoklásának vétsége a vád a férfi ellen, akit még 2018 októberében Szombathelyen, a Szent Quirinus sétányon fogyasztott marihuánát.

Az eljárás egy év felfüggesztés után ért el a vádemelésig, vagyis kapott egy esélyt a férfi: vállalta, hogy a kábítószerrel kapcsolatos megelőzőfelvilágosító szolgáltatáson vesz részt. Ezt viszont most nem tudta igazolni, vagyis, ahogy az ügyészség közleménye fogalmaz, a felfüggesztés tartama alatt „a büntethetőség megszűnését eredményező magatartást nem tanúsította”.

A Szombathelyi Járási Ügyészség most azt javasolja a bíróságnak, hogy fizessen a fűvel lebukott férfi, ítéljék pénzbüntetésre

forrás:

Pedig volt egy esélye a marihuánafogyasztónak – A szombathelyi ügyészség emelt vádat | VAOL

Pedig volt egy esélye a marihuánafogyasztónak – A szombathelyi ügyészség emelt vádat | VAOLKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok