körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 35 éves budapesti lakost.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása és kábítószer-kereskedelem kísérlete miatt folytat eljárást egy 35 éves budapesti lakos ellen.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. április 20-án arról, hogy Balatonakarattya határában, egy füves-bokros területen több cserép, feltehetően kannabisz növényt talált a bejelentő. Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök látókörébe került a feltételezett elkövető, egy 35 éves budapesti férfi. A budapesti lakos balatonakarattyai hétvégi házában tartott házkutatáson a helyszínre érkező kábítószer-kereső kutya, Nelson jelzésére a rendőrök egy cserepet találtak, benne két tő kábítószergyanús növénnyel.

Ezt követően a település szélétől a rendőrök egy nyomkövető és a kábítószer-kereső kutya bevonásával terepkutatást végeztek, melynek során a szántóföldön további, termesztés céljából elrejtett kannabiszokat találtak.

Az elkövető hétvégi házában és a terepkutatáskor a szántóföldön összesen 45 tő, különböző fejlettségi állapotú kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le a balatonalmádi rendőrök. Továbbá a nyomozók megállapították, hogy a férfi korábban a termesztett növényekből megpróbált eladni két személynek, amit ők visszautasítottak.

A budapesti lakost a rendőrök előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és 2020. április 23-án gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene kábítószer birtoklás megalapozott gyanúja és kábítószer-kereskedelem kísérlete miatt indult eljárás.

forrás:

Kannabiszt termesztett Balatonakarattya határában – elfogta a rendőrség | VEOL

Kannabiszt termesztett Balatonakarattya határában – elfogta a rendőrség | VEOLKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok