körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Hét és fél év börtönt kapott Moszkvában drogcsempészésért egy Indiából Izraelbe tartó, 26 éves amerikai-izraeli nő, miután 9,5 gramm kannabiszt találtak a csomagjában – jelentette az izraeli médiára hivatkozva az MTI.

Mennyire nagy a fejetlenség világszerte. Csoda, hogy még élünk és nem irtottuk ki fajunkat már réges-rég. A politika az egyik legocsmányabb szakma a világon és csak sajnálni tudom azokat akik ennek áldozzák életüket. Mi azonban észrevehetnénk, hogy a politikus jobb esetben miértünk van itt és nem mi érte. Ez már régen nem királyság! Mit tenne a sok vezető, ha nem lenne ember akit vezethetne? Az összes eddigi kormány felemelését, mint ahogy megbuktatását is emberek vitték végig. Mi nem szeretünk ilyen dolgokkal foglalkozni és amíg van étel az asztalon a politikus tudja, hogy nem is fogunk semmit tenni, ezt előszeretettel ki is használják, de még meddig tűrjük? Mikor nő fel az ember a feladathoz, hogy a dolgok végre a helyükre kerüljenek?

OLVASS TOVÁBB

Kilenc gramm fűért hét és fél év börtön járt Moszkvában

Kilenc gramm fűért hét és fél év börtön járt MoszkvábanKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok