körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Elfogadta a kannabisz saját fogyasztást szolgáló birtoklását és termesztését engedélyező tervezetet szerdán az Ausztrál Fővárosi Terület (ACT) törvényhozása – közölték hivatalos források.

A 2020. január 31-én hatályba lépő új szabályozás szerint a főváros Canberrát is magában foglaló közigazgatási egység minden 18 év feletti lakosa maximum két tő kendert termeszthet személyes használatra (háztartásonként a felső határ négy tő), valamint legfeljebb 50 gramm száraz vagy 150 gramm friss kannabiszt birtokolhat.

OLVASS TOVÁBB

Legalizálják a marihuánát az ausztrál fővárosban

Legalizálják a marihuánát az ausztrál fővárosban

Elfogadta a kannabisz saját fogyasztást szolgáló birtoklását és termesztését engedélyező tervezetet szerdán az Ausztrál Fővárosi Terület (ACT) törvényhozása – közölték hivatalos források.KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok