körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Készen áll Európa az orvosi kannabiszra? Habár még mindig nem széles körben elfogadott, hogy betegeket marihuánával kezelnek, az európai termesztők abban bíznak, hogy a piacuk bővülhet. A Deutsche Welle riportja egy dániai ültetvényről.

A kannabisz egészségügyi alkalmazásának növekvő elfogadottsága a kenderszármazékok diadalútját hozza világszerte, várakozások szerint a következő években a kannabidiolt (CBD-t) tartalmazó készítmények piaca önmagában a többszörösére nőhet, és akkor a többi kendervegyületről vagy a mezei orvosi marihuánáról még nem is beszéltünk. Az Európai Bíróság nemrég olyan ítéletet hozott egy francia ügyben, amelytől sokan azt várják: ledöntheti a jogi akadályokat a jelenleg szürkezónában mozgó európai CBD-gyártás és kereskedelem előtt.

forrás:

Paradicsommal kezdte Dániában, most ő a legnagyobb kannabisztermesztőKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok