körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egy 170 profi MMA bunyóson végzett őszinte közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a bagázs 45.9 százaléka szív marihuánás cigarettát a jobb regenerálódásért és “szórakozási” célokból, 4.7 százalékuk pedig napi rendszerességgel szív.

Ez azért furcsa, mert a kannabisz tiltólistás “termék” az USADA-nál, és ehhez képest elég kevesen buktak le a doppingteszteken mariskával, pedig ezt sokkal könnyebb kimutatni, mint pár komoly teljesítménynövelő drogot. A kutatásból kiderült az is, hogy még ennél is többen használnak CBD olajat (76.5 %), szintén a gyorsabb regenerálódás érdekében, amelyre a mérkőzések, kemény edzések során igencsak nagy szükség van.

OLVASS TOVÁBB

https://totaldamage.hu/rendkivul-nepszeru-a-fu-a-ufc-bunyosok-koreben/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok