körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Augusztus 26-án a Főkert munkatársai területrendezést végeztek a főváros 15. kerületében egy természetvédelmi területen, amikor munka közben egy bozótos terület közepén kialakított tisztáson egy gondozott kannbiszültetvényt találtak.

Szóltak a mezőőröknek, akik hívták a BRFK 15. kerületi rendőrkapitányságát. A rendőröknek a helyszínen a mezőőrök elmondták, hogy visszatartottak egy kerékpárost, mert a férfi feléjük tartott, de amikor észlelte a jelenlétüket, megpróbált elhajtani.

A kiérkező járőrök igazoltatták a budapesti B. Lászlót, akinél 5 palack vizet, metszőollót, kötözőmadzagot találtak, ezért előállították a XV. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív lett.

A férfi elismerte, hogy fogyaszt marihuánát, de azt tagadta, hogy köze lenne az ültetvényhez. Azt állította, a nála lévő metszőollót bicikliszerelésre, a palackozott vizeket pedig súlyként, kerékpáros edzéshez használta. A kötözőmadzagról azt mondta, hogy véletlen keveredett a cuccai közé.

OLVASS TOVÁBB

Természetvédelmi területen alakított ki kannabiszültetvényt egy budapesti férfi - 444

Természetvédelmi területen alakított ki kannabiszültetvényt egy budapesti férfi – 444

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom