körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Augusztus 26-án a Főkert munkatársai területrendezést végeztek a főváros 15. kerületében egy természetvédelmi területen, amikor munka közben egy bozótos terület közepén kialakított tisztáson egy gondozott kannbiszültetvényt találtak.

Szóltak a mezőőröknek, akik hívták a BRFK 15. kerületi rendőrkapitányságát. A rendőröknek a helyszínen a mezőőrök elmondták, hogy visszatartottak egy kerékpárost, mert a férfi feléjük tartott, de amikor észlelte a jelenlétüket, megpróbált elhajtani.

A kiérkező járőrök igazoltatták a budapesti B. Lászlót, akinél 5 palack vizet, metszőollót, kötözőmadzagot találtak, ezért előállították a XV. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív lett.

A férfi elismerte, hogy fogyaszt marihuánát, de azt tagadta, hogy köze lenne az ültetvényhez. Azt állította, a nála lévő metszőollót bicikliszerelésre, a palackozott vizeket pedig súlyként, kerékpáros edzéshez használta. A kötözőmadzagról azt mondta, hogy véletlen keveredett a cuccai közé.

OLVASS TOVÁBB

Természetvédelmi területen alakított ki kannabiszültetvényt egy budapesti férfi - 444

Természetvédelmi területen alakított ki kannabiszültetvényt egy budapesti férfi – 444KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok