körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Híveim! Teszem, mert megtehetem… 😂

Vádat emelt a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség azzal a két román férfival szemben, akik tavaly novemberben egy Szerbiából Budapestig közlekedő nemzetközi buszjáraton csempésztek kábítószert Magyarországra.

A vádirat szerint a két férfi ismeretlen megbízótól két-két bőröndben vett át marihuánát Szerbiában, amelyeket busszal, Budapesten át Bukarestig kellett volna szállítaniuk. A röszkei határátkelőhelyen belépésre jelentkező busz ellenőrzése során azonban a határőrök megtalálták a kábítószert tartalmazó bőröndöket és lefoglalták a bennük lévő 17 csomag marihuánát.

Az összesen 41 kilogrammnyi marihuána tiszta hatóanyag-tartalma meghaladja a 3000 grammot, amely közel háromszorosa a különösen jelentős mennyiség alsó határának. A főügyészség társtettességben, különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntette miatt emelt vádat a két férfival szemben.

forrás:

41 kiló marihuánával utazott a buszon két román férfi | 24.hu

41 kiló marihuánával utazott a buszon két román férfi | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok