Eladásra szánt kannabiszt termesztett pincéjében a szombathelyi férfi
körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Családi háza pincéjében termesztette a kannabiszt egy szombathelyi férfi. Előzetes letartóztatásba helyezte az ügyészség.

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint szombathelyi családi házának alagsorában 123 tő kannabisz növényt termesztett értékesítésre.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021-ben a családi házának alagsorában kialakított helyeken termesztette a kábítószer tartalmú növényeket, amit értékesíteni kívánt.

A Vas megyei rendőrök a 2021. március 24-én megtartott szemlén összesen 123 darab kannabisz növényt és két csomagban összesen 25 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, továbbá kábítószer termesztéséhez és szárításához szükséges nagy fényerőjű halogén lámpákat, ventilátort, elszívót, tápsó-oldatokat, növekedésserkentőt foglaltak le.

A Vas Megyei Főügyészség a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett kísérletével gyanúsított férfi letartóztatásának elrendelését.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója pénteken elrendelte egy hónapra a gyanúsított letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően.

Forrás: https://112press.hu/hu/hirek/reszletek/eladasra_szant_kannabiszt_termesztett_csaladi_haz_pinceben_szhely/KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok