körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A nyíregyházi nyomozók elfogták a termesztéssel gyanúsítható testvérpárt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. A. 31 éves nyíregyházi és L. I. 35 éves napkori lakosok ellen.

A nyomozók 2020. augusztus 27-én tartottak kutatást a testvérpárhoz köthető napkori és ibrányi ingatlanokban ahol a két helyszínen összesen 89 tő különböző fejlettségű kannabisznövényt és a termesztésükhöz szükséges eszközöket foglaltak le. A rendőrök a 35 éves férfit és a 31 éves nőt a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható testvérpár mindkét tagja beismerte tettét, és elmondták, hogy a kábítószert saját, illetve családtagjaik fogyasztására termesztették – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

OLVASS TOVÁBB

89 tő kannabiszt foglaltak le Napkoron és Ibrányban | SZON

89 tő kannabiszt foglaltak le Napkoron és Ibrányban | SZONKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok