körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Egyetlen tasaknyi marihuánát foglaltak le a rendőrök egy teljesen beállt külfölditől augusztus 27-én a hajnali órákban. A 26 éves férfi elég szép állapotban lehetett, hiszen a gyorsteszt kokain, ecstasy, amfetamin, metamfetamin és marihuána hatóanyagot is kimutatott nála.

Siófok üdülőterületén hangosan dübörgő zenéről érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 27-én, hajnali 4 óra magasságában. A járőröket a nyaralónál egy zavartan viselkedő külföldi állampolgár fogadta, aki az intézkedés közben egy növényi törmelékkel töltött, átlátszó, simítózáras tasakot próbált meg elrejteni az egyenruhások elől, sikertelenül.

A nyaralóvendég elmondta, hogy a csomagban a saját fogyasztási célú kábítószere van, melyet a helyszínre érkező bűnügyi technikusok további kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközök kíséretében lefoglaltak.

A rendőrök a 26 éves férfit mintavétel céljából előállították. A vele szemben alkalmazott gyorsteszt kokain, ecstasy, amfetamin, metamfetamin és marihuána hatóanyagokra is pozitív értéket mutatott, melyet követően a nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Jó kis este lehetett.

forrás:

Az év drogfogását hozták tető alá Siófokon | 74nullanulla.hu

Az év drogfogását hozták tető alá Siófokon | 74nullanulla.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok