körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Új remény a fájdalomban szenvedő betegek számára: A kutatók megerősítették, hogy állítólag a kannabisz akár 30-szor hatékonyabban csökkenti a fájdalmat, mint az aszpirin. Németországban a kannabisz bizonyos feltételek mellett gyógyszerként engedélyezett.

A kannabisz harmincszor hatékonyabb, mint az aszpirin: évtizedek óta ismertek a kannabisz növény pozitív tulajdonságai. Németországban 2017 óta bizonyos feltételek mellett megengedett a gyógyszerként való felhasználása, és az egészségbiztosítás bizonyos esetekben fedezi a költségeket.

Most felfedezték a növény gyógyító alkotóelemeinek titkait is: A kanadai Guelphi Egyetem kutatócsoportja most készített egy tanulmányt a kannabisz növény virágzatának összetételének elemzéséről, és megállapították, hogy a növény fájdalomcsillapító molekulákat állít elő, amely harmincszor hatékonyabbnak bizonyult, mint a széles körben elterjedt fájdalomcsillapító az aszpirin.

A kannabisz hatékonyabb fájdalomcsillapító, mint az aszpirin! - Legalizálj!

A kannabisz hatékonyabb fájdalomcsillapító, mint az aszpirin! – Legalizálj!KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok