körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka az olasz parlament megszavazta azt a törvényt, amely engedélyezi a „light marihuána” forgalmazását az erre szolgáló speciális üzletekben. A Local olasz kiadása szerint a forgalmazott termékek legfeljebb 0,5 százalék THC-t tartalmazhatnak.

A döntés miatt számos olyan helyi farmer és boltos lélegezhet fel, akik eddig bizonytalanságban éltek. Az előző belügyminiszter, Matteo Salvini még hadjáratot hirdetett ellenük, az egyik gazda azt nyilatkozta, hogy 10 embert kellett kirúgnia és a bevételei 68 százalékát elvesztette.

Az elmúlt években nagyot nőtt a kannabisz-termesztés Olaszországban: míg 2013-ban még 400 hektáron termesztettek marihuánát, tavaly már 4000 hektáron.

forrás:

 

Legális lesz a light marihuána Olaszországban | 24.hu

Legális lesz a light marihuána Olaszországban | 24.huKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok