körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabisz értékesítés terén új rekordot állítottak be a tengerentúlon.

A Trump kormányzat még múlt hónapban jelentette be, hogy a jelenlegi válság miatt az USA-ban 1200 dolláros segélyt adnak azoknak az állampolgároknak, akik kevesebb, mint évi 75 ezer dollárt keresnek. Akik be vannak kötve az adóhivatalhoz, azok ezt a pénzügyi segítséget már meg is kapták. A digitális bankszolgáltatásokkal foglalkozó Current adatai szerint, ahogy lehetett rá számítani az átutalt összeg jó részét, mintegy 16 százalékát éttermekben és ételfutároknál, míg 9 százalékát élelmiszer kiskereskedéseknél költötték el az amerikaiak.

Egy felmérés tanulságai szerint a megkérdezettek mintegy harmada azután hogy megkapta a segélyt, a korábbinál többet költött ennivalóra.

OLVASS TOVÁBB

A koronavírus segélyekből rengeteg marihuánát vettek az amerikaiak

A koronavírus segélyekből rengeteg marihuánát vettek az amerikaiakKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok