körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

A kannabisz értékesítés terén új rekordot állítottak be a tengerentúlon.

A Trump kormányzat még múlt hónapban jelentette be, hogy a jelenlegi válság miatt az USA-ban 1200 dolláros segélyt adnak azoknak az állampolgároknak, akik kevesebb, mint évi 75 ezer dollárt keresnek. Akik be vannak kötve az adóhivatalhoz, azok ezt a pénzügyi segítséget már meg is kapták. A digitális bankszolgáltatásokkal foglalkozó Current adatai szerint, ahogy lehetett rá számítani az átutalt összeg jó részét, mintegy 16 százalékát éttermekben és ételfutároknál, míg 9 százalékát élelmiszer kiskereskedéseknél költötték el az amerikaiak.

Egy felmérés tanulságai szerint a megkérdezettek mintegy harmada azután hogy megkapta a segélyt, a korábbinál többet költött ennivalóra.

OLVASS TOVÁBB: A koronavírus segélyekből rengeteg marihuánát vettek az amerikaiak

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom