körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

Frissen learatott vadkenderültetvényt találtak kedden hajnalban a Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kábítószerbűnözés Elleni Osztályának rendőrei egy Nógrád megyei község egyik családi házában, írja a police.hu. Az illegális kertészetet üzemeltető 32 éves férfit a helyszínen elfogták.

Az összehangolt műveletre azt követően került sor, hogy a német társszervtől 2020 márciusának végén jelzés érkezett: egy magyar férfit 3,7 kg marihuána szállítása közben az osztrák határ közelében elfogtak és a drog eredetét illetően a nyomok Magyarországra vezetnek. A nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és megállapították, hogy mely Nógrád megyei településen, konkrétan melyik ingatlanban folyt a kábítószer termesztése.

A rendőrök kutatást tartottak a házban, ahol egy professzionálisan kialakított, már leszüretelt marihuánaültetvényt, valamint a még megmaradt 21 tő – az előzetes szakértői vélemény szerint – cannabis növényt találták meg. A helyszínen talált tárgyakból és eszközökből azt is megállapították a rendőrök, hogy az elfogott 32 éves férfi megkezdte az ültetvény felszámolását, illetve költöztetését is, azonban ezt a rajtaütéssel sikerült megakadályozni.

A férfit előállítását követően kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során érdemi vallomást tett. A gyanúsított szabadlábon védekezik.

forrás:

https://index.hu/belfold/2020/04/30/rendorseg_marihuana_ultetveny_csempesz_akcio_elfogas/

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom