körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Frissen learatott vadkenderültetvényt találtak kedden hajnalban a Készenléti Rendőrég Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kábítószerbűnözés Elleni Osztályának rendőrei egy Nógrád megyei község egyik családi házában, írja a police.hu. Az illegális kertészetet üzemeltető 32 éves férfit a helyszínen elfogták.

Az összehangolt műveletre azt követően került sor, hogy a német társszervtől 2020 márciusának végén jelzés érkezett: egy magyar férfit 3,7 kg marihuána szállítása közben az osztrák határ közelében elfogtak és a drog eredetét illetően a nyomok Magyarországra vezetnek. A nyomozók haladéktalanul megkezdték az adatgyűjtést és megállapították, hogy mely Nógrád megyei településen, konkrétan melyik ingatlanban folyt a kábítószer termesztése.

A rendőrök kutatást tartottak a házban, ahol egy professzionálisan kialakított, már leszüretelt marihuánaültetvényt, valamint a még megmaradt 21 tő – az előzetes szakértői vélemény szerint – cannabis növényt találták meg. A helyszínen talált tárgyakból és eszközökből azt is megállapították a rendőrök, hogy az elfogott 32 éves férfi megkezdte az ültetvény felszámolását, illetve költöztetését is, azonban ezt a rajtaütéssel sikerült megakadályozni.

A férfit előállítását követően kábítószer birtoklása bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során érdemi vallomást tett. A gyanúsított szabadlábon védekezik.

forrás:

https://index.hu/belfold/2020/04/30/rendorseg_marihuana_ultetveny_csempesz_akcio_elfogas/

KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok