körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Csatlakozz mozgalmunkhoz, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Csatlakozom

„Az egész magyar drogpolitika tévúton jár” – miért áll ki a Kutyapárt a fű legalizációja mellett?

Első magyar pártként kezdtek el aktívan foglalkozni a témával, szakmai beszélgetéseket és tüntetést is szerveztek.

Április 19-én rendezték volna meg a már hagyományos Million Marijuana March nevű demonstrációt a Margitszigeten, ahol piknikkel, koncertekkel és beszédekkel álltak volna ki a marihuána legalizálása mellett.

A szervezést tavaly vette kézbe a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, és bár a járványhelyzet most közbeszólt, az ügyet tovább képviselik.

Döme Zsuzsannával, a párt társelnökével – egyben Ferencváros alpolgármesterével – arról beszélgettünk, hogyan szabályoznák a fűhasználatot, ha rajtuk múlna, és miért tart szerintük nagyon rossz irányba ettől függetlenül is a hazai drogpolitika.

OLVASS TOVÁBB

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/marihuana-legalizacio-ketfarku-kutya-part-dome-zsuzsanna/

§ THIS IS A SHARED CONTENT! We take no responsibility for the legality of the text and images of content from external sources appearing on our site. If you feel that the content violates any copyright, please contact us so that we can remedy the violation and remove the content. – EZ EGY MEGOSZTOTT TARTALOM! Az oldalunkon megjelenő külső forrásból származó tartalom szövegének, képeinek jogszerűségéért felelősséget nem vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a tartalom szerzői jogokat sért kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a jogsértést orvosolni tudjuk, és a tartalmat eltávolíthassuk.
§ Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű és senkit sem szeretne törvénybe ütköző cselekedetek véghezvitelére buzdítani, sem addiktív életformára sarkallni. Kérjük minden helyzetben vedd figyelembe a lakhelyed szerinti törvénykezést és ennek megfelelően a legjobb belátásod alapján cselekedj.
FIGYELEM! EZ A CIKK MÁR TÖBB MINT EGY ÉVES. A CIKKBEN SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK EKKOR MÉG NAPRAKÉSZEK VOLTAK, DE MÁRA LEHET ELAVULTAK.
Vannak országok, ahol a kannabiszt már elfogadják, de nálunk sajnos még mindig nem. Ha tetszik a munkánk, csatlakozz mozgalmunkhoz, vagy támogass fő szponzorunk webshopjában történő vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről bővebben itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT, DE NÉLKÜLED NEM TUDUNK LÉTEZNI!
TámogatomCsatlakozom