körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A rendőrök közúti ellenőrzés miatt állítottak meg május 1-én egy Ford Focus személyautót a megyeszékhelyen. A jármű utasterének átvizsgálása során közel két tucat kábítószergyanús anyagokat tartalmazó alufólia-csomag és műanyag zacskó került elő. Az esetről értesítették az operatív nyomozócsoportot, amely a helyszíni vizsgálat után a férfi lakásán is házkutatást végzett. A nyomozók és a drogellenes osztály dolgozói az ingatlanban 41 marihuánát tartalmazó alufólia-csomagot és 12 cannabis tartalmú süteményt találtak. A marihuána ki voltak adagolva, készen álltak az értékesítésre. A lakásban pénzt is lefoglaltak, ami a kábítószer értékesítéséből származhatott – számolt be a http://xn--krpthr-ptac4i.com/ a Goloskarpat.info ukrán hírportál közlése alapján.

OLVASS TOVÁBB

Cannabis-os sütigyárost fogtak a rendőrök UngvárottKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok