körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Harmincnapos előzetes letartóztatási parancsot állított ki a Kovászna megyei törvényszék egy 30 éves, sepsiszentgyörgyi férfi nevére, mert 30 gramm marihuánát találtak nála.

A rendőrség hétfőn arról tájékoztatott, hogy a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) Kovászna megyei egysége irányította a szombati akciót, amely során 30 gramm marihuánát találtak a gyanúsítottnál. A férfit 24 órára őrizetbe vették, majd vasárnap három helyszínen a csendőrök bevonásával házkutatást tartottak. Az egyik helyszínen, amely a gyanúsított tulajdonában van, újabb 50 gramm kábítószert találtak. A törvényszék vasárnap elrendelte a férfi harmincnapos előzetes letartóztatását.

A nyomozást a DIICOT folytatja kábítószer-birtoklás és kábítószerrel való kereskedés gyanújával.

forrás:

30 év, 30 gramm marihuána, 30 nap előzetes

30 év, 30 gramm marihuána, 30 nap előzetesKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok