körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

A kannabisz termékek nagy részét manapság három kategóriába sorolják: sativa, indica és hibrid. Általában a sativa-domináns termékek felemelő, energikus és agyi hatásokkal rendelkeznek. Az indicák (amelyeket néha „in-da-díványnak” is neveznek) inkább nyugtató hatásúak, és pihentető tulajdonsággal rendelkeznek. A hibridek a leggyakoribbak, és mindkét világ legjobbjait kínálják, a legtöbbet sativa vagy indica dominánsnak nevezik.

Fontos megjegyezni, hogy minden ember különbözik, vagyis az egyik törzs, amely felemelkedő érzést nyújt a többség számára, előfordulhat, hogy nem ugyanazt a hatást eredményezi a te számodra. A legjobb eredmények elérése érdekében mindig indulj kevés menyiségtől és fokozatosan haladj. A megfelelő kannabisz termék megtalálása kissé kitalálós játék lehet, de ha okosan teszi az ember, hatásos és értékes következtetéseket vonhat le – és még egy kis mókában is része lehet!

OLVASS TOVÁBB

Cannabis Sativa vs Indica az ételben – Mi a különbség? – magyar kannabisz egyház

Cannabis Sativa vs Indica az ételben – Mi a különbség? – magyar kannabisz egyházKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok