körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

És ismét szóltak a nagyot tudók… 🤓

Egy olvasói levél alapján mentünk ki Szombathelyen a Király utca egyik belső udvarába, ahol a rózsabokor mellett egy közel két méteres, makk egészséges kendertő kacsingatott ránk kacéran.

A levél írója egy mobiltelefonos appal utána is nézett (😂), pontosan milyen növényt talált, a megfejtés pedig “cannabis sativa.”

Olvasónk rendkívül felháborítónak tartja, hogy valaki ennyire szemérmetlenül, közterületen termeszti a kábítószert, és nem szeretné szó nélkül hagyni ezt.

Mit mond a rendőrség?
Olvasónk levelében arra is kitér, hogy be fogja jelenteni a növényt a hatóságoknak.

A Vas megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre elmondta, hogy hozzájuk egyelőre nem érkezett ilyen bejelentés. Ha érkezik, minden esetben megvizsgálják az ilyen ügyeket.

Cser Zsófia hozzátette: gyakran csak vicceskedésből szórja el valaki a vadkender magját, minden bizonnyal most is csak ennyi történhetett.

OLVASS TOVÁBB

Tényleg marihuána burjánzik a szombathelyi Király utcában?

Tényleg marihuána burjánzik a szombathelyi Király utcában?KENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok