körülbelül 1 perces olvasmány
Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Támogass minket, ha szeretnéd, hogy a hazai kannabisz helyzet minél hamarabb megváltozzon.

Kedden egy sajtótájékoztatón beszélt arról a 29 évesen, ha nem is váratlanul, de némiképp korán visszavonult NFL-sztár Rob Gronkowski, hogy milyen súlyos egészségügyi problémákon ment át a harmadik Super Bowl-győzelme alatt.

Az azóta látható izomtömegtől megszabadult közönség kedvenc Gronk kedden arról is beszélt, hogy hosszú évek óta először fizikai és mentális problémái sincsenek a kannabidiolnak (CBD) köszönhetően, és a jövőben az egyik fő szószóló lesz az ügyben, hogy az NFL a legális szerek között tartsa számon a kannabidiolt és társait, amik komoly segítséget jelenthetnek a játékosok regenerációjában. A főleg olaj formájában alkalmazott CBD nem pszichoaktív, az Európai Unióban kozmetikai összetevőként van engedélyezve.

OLVASS TOVÁBB

Dermesztő vallomás: egy liter vért csapoltak le Gronkowski lábából a Super Bowl után

Dermesztő vallomás: egy liter vért csapoltak le Gronkowski lábából a Super Bowl utánKENDERTÉR FACEBOOK

Vannak országok, ahol a kannabisz már nem probléma, de nálunk sajnos az. Ha tetszett a cikk, támogass minket adománnyal vagy vásárlásoddal, hogy cserébe mi még nagyobb bevetéssel végezhessük munkánkat!
Tudtad? Ha nálunk vásárolsz azzal más nonprofit szervezeteket is támogatsz. Erről itt olvashatsz.
MI ÉRTED VAGYUNK ITT!
Vásárolok